Uitzendburo
In de jaren dat E&P werkzaam is in de branche hebben we een brede klantenkring opgebouwd. Een klantenkring die vertrouwd is met E&P. Onze klanten verwachten gekwalificeerde vakmensen in de breedste zin van het woord. Onze collega's ervaren veel voordelen om voor E&P te werken, zo vinden we door de brede klantenkring altijd een geschikte plek voor de werknemer. Onze klanten zitten door het hele land, zo hebben we veel werkaanbod en kunnen we zorgen dat de juiste man op de juiste plaats aan het werk is.

Doordat we de Certificering en opleidingen zelf in huis hebben kunnen we de werknemers op de juiste manier begeleiden om zich te met het juiste certificaat te certificeren. Daarnaast nemen wij graag de zorg over de certificaten uit handen van de werknemer. Wij certificeren, houden alles up-to-date en zorgen ervoor dat de lasser altijd de juiste certificaten op zak heeft. 

Elk jaar in september organiseren wij de E&P lasdagen. Op die dagen komen alle E&P’ers bij elkaar om de lascertificaten te verlengen of om nieuwe certificaten te halen. Die dagen komen alle collega’s elkaar tegen die werkzaam zijn als lasser bij E&P. Niet alleen op die manier zijn we sociaal betrokken bij onze collega’s,  mocht je komen werken bij E&P dan zou je ons vaker tegen komen op je werkplek, om je bij te staan in situaties waar je ons bij nodig hebt of om eens even bij te kletsen.

Een brede klantenkring gaat gepaard met een grote diversiteit aan werkplekken. Er zijn werkzaamheden offshore en onshore, onshore hebben we veel werk in de voedingsmiddelen, ook zijn er werkzaamheden in de Petrochemische industrie, woning- en utiliteitsbouw en in de machine- en apparatenbouw. Door die diversiteit en breedte van de markt verzorgen wij bij elke collega de beste werkplek.

Kom werken bij E&P en ervaar de vele voordelen die E&P heeft te bieden voor de werknemer.

 

In de jaren dat E&P werkzaam is in de branche hebben we een brede klantenkring opgebouwd. Een klantenkring die vertrouwd is met E&P. Onze klanten verwachten gekwalificeerde vakmensen in de breedste zin van het woord. Onze uitzendkrachten ervaren veel voordelen om voor E&P te werken, zo vinden we door de brede klantenkring altijd een geschikte plek voor de werknemer. Onze klanten zitten door het hele land, zo hebben we veel werkaanbod en kunnen we zorgen dat de juiste man op de juiste plaats aan het werk is.

 

Doordat we de Certificering en opleidingen zelf in huis hebben kunnen we de werknemers op de juiste manier begeleiden om zich te certificeren voor een bepaalde range…. Daarnaast nemen wij graag de zorg over de certificaten uit handen van de werknemer. Wij certificeren, houden alles up-to-date  en zorgen ervoor dat de lasser altijd de juiste certificaten op zak heeft.